Mums garšo rīsi, un es tos gatavoju dažādi. Šodien pastāstīšu par vēl vienu mīļoto piedevu pagatavošanas veidu.
Es esmu pārsteigta, ka par šo paņēmienu zina tik maz cilvēku. Ja vēl neesat mēģinājuši – iesaku. Ārkārtīgi garšīgi un vienkārši! Vajadzīga vien panna vai katliņš. Produktu sastāvs ir minimāls!
Sīki sagriež sīpolu. Apcep augu eļļā, līdz tas kļuvis zeltains.
Sīpolam pievieno tējkaroti sarkanās saldās paprikas, un nedaudz malta čili. Asumu, protams, labāk regulēt pēc saviem ieskatiem.
LASI VĒL: Kāpēc tūkstošiem saimnieču iesaiņo rīves celofānā: vienkāršs risinājums mūžīgai problēmai
Turpat klāt pievieno tomātu pastu. Ja pasta ir pārāk skāba, tad var pievienot nelielu daudzumu cukura. To visu samaisa.
Rīsi iepriekš kārtīgi jānoskalo un jānosusina. Šoreiz nepieciešama viena glāze rīsu.
Lieku katliņā, atkal visu kārtīgi samaisa un 2 – 3 minūtes apcep.
Šķir nākošo lapu un noskaties video